Categories
Att ta hand om sin renovering Renovera prisvärt Skapa värde Uncategorized

Är det dags att få fasaden ommålad?

En fasadmålning Göteborg kan definitivt fräscha till fastighetens utsida, är det ett privat bostadshus kommer troligen att färgen få sitta kvar orörd i många år framöver, såsom på en villa eller ett radhus. Är det däremot en verksamhet eller ett lägenhetshus som är beläget inne i staden eller i en förort så kan det vara så att den blir nedklottrad ganska så snabbt efter att man fått den målad. Då kan det vara bättre att välja ett annat alternativ som inte kommer att klottras ned lika snabbt, läs vidare.

En fasadmålning Göteborg är ganska dyrt

I en perfekt värld skulle man bara välja färg för sin fasadmålning Göteborg, få fasaden målad och sedan skulle det vara så tills färgen flagnar och man behöver måla om igen, efter ungefär 20-30 år. Men som det ser ut idag kan man förstå varför fastighetsägare i Göteborg blir irriterade när de målar om sin fasad för att redan nästa dag få den nedklottrad. Det blir ett evighetsarbete att hålla fasaden ren och fin och man startar ett undermedvetet och ibland ett medvetet krig mot vandalerna. Detta leder oftast bara till mer ilska och att man sanerar och målar om oftare – vilket bara skadar en själv och inte vandalerna, som inte bryr sig ett skvatt om deras klotter blir borttaget eftersom det är lätt gjort att sätta upp nytt klotter.

Hur ska man göra för att hålla fasaden ren då?

 

Det kanske inte finns något bra sätt att hålla fasaden enfärgad och ren, men om man kan tänka sig en annan typ av fasadmålning Göteborg kan man åtminstone komma undan de återkommande kostnaderna för att måla om. Väljer man att istället hitta en känd graffitimålare för sin fasadmålning Göteborg så kan man räkna med att fasaden står utan klotter i många år, så länge målningen är välgjord och av en respekterad utövare. Den här metoden är beprövad och många fastighetsägare har sparat stora summor på att utnyttja den. Det krävs dock att man släpper agget mot konsten och istället börjar stötta den, det är som att den är accepterande energin håller borta klottret och båda sidor är nöjda.